25 d’Abril, una vegada més, doblement lleials

25 04 2010

Un any més, com cada 25 d’Abril, desenes de milers de valencians vam sortir al carrer per a defendre les nostres llibertats nacionals. La manifestació d’enguany però, marca una diferència amb totes les anteriors, una diferència que evidència una resistència que no sols no retrocedeix sinó que aguanta els cops i avança paset a paset. Per primera vegada en la història del 25 d’Abril, la jornada va transcórrer sense cap incident i sense cap provocació, València va ser nostra.

Lluny queden els 9 d’Octubre que havien d’acabar amb llàgrimes als ulls, cada vegada en som més, ells ho saben, ells saben que valència serà nostra, més tard o més prompte, però ho serà. Sols s’ha de donar una condició, que ahir es va donar, tot el nacionalisme català al País Valencià va demostrar que, tot i que no és fàcil, és capaç d’unir-se en un sol acte.

Ahir vam justificar una vegada més les dues “L” que llueix orgullós l’escut de la ciutat de València, les dues “L” de “Lleial” “Lleial”, una vegada més vam demostrar que en la lluita contra Castella i contra el feixisme València sempre és doblement lleial.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: